Jag lovar – det finns MÄNGDER med fantastiska vackra uthålliga modiga människor över hela vår planet som just i detta nu är i full färd med att skapa den nya vackra världen! 💚 Den värld som vibrerar högt högt HÖGT av acceptans, kärlek, frid och glädje. På riktigt! Den värld där varma kramar, synliga leenden, levande ögon och vänliga ord är en verklighet. Där massor av kreativitet flödar fritt och där bedårande unikhet blomstrar i var och en.

De här människorna lever inte utifrån rädsla. För de tror inte på alla sina tankar. Och de prioriterar det egna dagliga jobbet med att expandera sitt medvetande. De har en daglig tät kontakt med sitt hjärta. Och de är modiga nog att följa det. De lever inifrån och ut.

De näst intill lyser med sin höga frekvens och de skapar helt amazing vardagsmagi bland sina medmänniskor där de rör sig under sina dagar.

Du vet när du möter en sådan människa. Och en sån bor det i dig! Och i mig. Ja faktum är att det bor en i oss alla.

Och vid varje tillfälle när du släpper dina rädslor, varje gång du praktiserar tillit och mod, varje stund du fokuserar på det du innerst inne vill och varje sekund du njuter av ditt nuögonblick – DÅ är du en av dem. Det vill säga varje gång du väljer KÄRLEK.

::::::::::

Tips på daglig rutin:

Ta EN MINUT varje morgon (eller precis NU) och sätt intentionen för dagen: Påminn dig om att det här är ännu en dag att välja KÄRLEK (till dig själv och andra) och att vara en av alla dem som medvetet skapar den vänliga värld du vill leva i. 💚

När du sedan lägger dig ikväll så kan du tänka igenom din dag och se tillbaka på alla tillfällen som du valde att vara kärlek. 💚

:::::::::::::::::::

Kan du tänka dig den globala effekten av den höga frekvensen om alla har med sig en tydlig intention av kärlek..?! 😍 Dela om du vill påminna någon fler.

///Helene