Världen håller på att förändras. Vi är inne i en kraftig medvetandehöjning. Människor på hela vår planet börjar se saker som vi tidigare inte sett.

När vi människor föds så är vi bara kärlek. Det finns ingen ondska, girighet eller hat hos ett nyfött barn. Dom bara är helt fantastiska. Om vi skulle fortsätta leva i kärlek till varandra och oss själva vilket skulle vara det helt naturliga så skulle världen se helt annorlunda ut.

Nu som vuxna börjar vi se allt elände vi människor skapar. Vi dödar varandra, vi förstör planeten, vi låter stora delar av världens människor leva i svält, vi äter sånt vi vet att vi blir sjuka av, vi får vanor som vi vet gör oss sjuka. Det här tokiga beteendet skapas efter vår födelse.

Vi sätter nya fantastiska barn till världen som bara är kärlek sen följer vi ett mönster som vi tror är sant och gör om barnet från ren kärlek till människor som ställer upp på den här galenskapen.

Det är just precis det här som stora delar av mänskligheten börjar ifrågasätta. Orsaken till galenskapen är styrningen och den sker uppifrån och med uppifrån menar jag banker och ytters de som äger bankerna och alla pengar. Pengarna styr politiken och tyvärr inte tvärtom.

Därför kommer ingen positiv förändring ske uppifrån eftersom det är där galenskapen skapas utan förändringen kommer nerifrån. Att förändra saker nerifrån innebär att det kan bli lite kaotiskt innan det blir bra för det finns motstånd till förändring från de som styr.

Ett fåtal människor kan inte styra den stora massan om den stora massan vägrar lyda och det är dit vi är på väg. Varför ska vi lyda ett fåtal människor som leder oss själva och planeten till undergång.

Det är det här som är det stora uppvaknandet.
Ur kaos kommer något helt fantastiskt. Se den korta videon ”The Tiny Dot”.

Over and out /// Håkan