Ny facebook utan censur

Ny facebook utan censur

mars 7, 2021 Mot en bättre värld 2

Nu äntligen finns en ny plattform som liknar facebook men som inte har cencur. Det senaste som vi blev drabbad av var att vi fick en varning för att vi skrev att vi hade blivit censurerade av facebook. Man får inte skriva att facebook censurerar för då blir man censurerad. Är det inte fantastiskt så säg. Gå in här och skapa ett konto och du slipper censur.

wakeupfriends.net

2 svar

 1. Ulf Hansson skriver:

  Synd att jag inte klarar av att registrera mig på Wakeupfriends.net ! Det kanske är åldern !

  • Ingela skriver:

   funkar inte för mig heller, bara strul med password, fast nu är min email registrerad så jag försöker göra nya
   =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *