Eftersom vi delvis blivit spärrade från att kunna skicka nyhetsbrev med länkar, så lägger vi brevet även här i bloggen på hemsidan. Tusen tack på förhand till alla er som vill hjälpa oss att sprida blogginlägget vidare till fler!

Aktivera självkänslan på ett skönt och kärleksfullt sätt

SISTA DAGEN IDAG 6/10 att få 25 % på ”Stärk din självkänsla på djupet”

När du stärker självkänslan skapas positiva effekter på de flesta områden i livet. Med stark självkänsla och djupare självkärlek mår du genuint bättre. Det gör också att du underlättar för dig själv att snabbare manifestera det du önskar.

Med dessa övningar får du många sköna stunder där du bygger upp äkta positiva tankemönster och aktiverar kärleksfulla vibrationer – inifrån och ut.

Erbjudandet gäller t.o.m 6/10. OBS! För att få rabatten lägger du in koden:
jagvillha

399.00kr 299.00kr

”Dags att lämna 3D-illusionen nu”

”Åt vilken håll paddlar du?” I den här videon delar Håkan tankar som expanderar och inspirerar dig till ett liv med ännu mer mening och positiv energi: ”Dags att lämna 3D-illusionen nu”

Ta chansen att vara med i Västerås

Den 29-30 oktober kommer vi till Västerås och håller den magiska kursen Intuitiv 5D-tapping. Du som är med kommer få en riktig inspirations-boost tillsammans med ett verktyg för livet!

Lyssna här vad andra deltagare säger om kursen:

Östersund 24-25 sep

Söderhamn 10-11 sep

Hornaryd 27-28 aug

Boka här.

Nästa vecka kommer vi till Stockholm och föreläser!

Nu i höst gör vi endast en föreläsning och den blir på Hälsans Hus i Stockholm torsdagen den 13 oktober. Det blir en speciell kväll med höga energier där du får verktyg och insikter som aktiverar din kraft i uppvaknandet och uppstigningen. Boka här.

”MindPower – Kraftfull omprogrammering” startar den 26 oktober

Den uppskattade MindPower-kursen börjar fyllas på. Anmäl dig snarast om du vill vara med där vi träffas fem kvällar över nätet. En unik möjlighet att bygga upp nya tankemönster och manifestera med betydligt större kraft. Begränsat antal platser. Läs mer och boka här.

Dagens styrkeord kommer här med inspiration till DIG!

Lägg händerna på hjärtchakrat och känn in vad orden innebär just för dig..

”DU är den som är ämnad att göra det som just DU brinner för. Tro på dig själv.”

Avslappning som hjälper barnen behålla och stärka sin kraft

Guidad meditation till alla barn mellan cirka 2-92 år 🥰