Hej på er!

Här är en kort presentation för er som vill veta lite mer om mig och en del av det jag har med mig i mitt bagage när jag healar, vägvisar, coachar, utbildar och föreläser.

Förutom allt som livet lärt mig i alla med- och motgångar – och allt jag lärt mig av min underbara familj, mina magiskt härliga vänner och ovärderliga mentorer – så jag har gått en del kurser och utbildningar. Jag älskar verkligen att lära mig nya saker och tar in ny information från inspirerande människor varje dag. Listan på alla jag grottat ner mig i genom åren skulle kunna bli vääääldigt lång, Det började bla med massor av Wayne Dyer, Louise Hay, Bob Proctor och Abraham Hicks. Sedan kom en period med mycket Bashar, Teal Swan, Bruce Lipton, Gregg Braden och inte minst Bentinho Massaro. Just nu är det nog mest EldoRa Rose, Sasha Stone, Elizabeth April, Magenta Pixie och Infinite Waters (som varit med i flera år) 💛 Men som sagt, det är ett väldigt litet urval Och det skiftar hela tiden 😊

Jag har alltid varit en person som vill förstå. Och jag har alltid längtat efter att få en allt större helhet kring hur vi skapar våra liv. Dels hur det kommer sig att vi lever så som vi gör. Men framför allt hur vi gör för att skapa ett liv där vi verkligen mår bra på djupet (både fysiskt, psykiskt och själsligt). Helt enkelt hur vi skapar liv där vi lever lyckliga och fria.

Det var bland annat därför jag på 90-talet började mina utbildningar med tre år på högskola där jag fick en fil. kand. i sociologi. Det var på många sätt en intressant utbildning. Men… ärligt talat så lärde den mig inte så jättemycket som jag haft nytta av (och idag förstår jag varför). Men i mitt sökande efter rolig utveckling och mer kunskap så blev det nog ändå mest rätt just då. Och den gav trots allt en himla bra ”TankeCoaching-grund”

Men i början på 2000-talet började det öppna sig betydligt mer på djupet när jag började lära mig om attraktionslagen (och andra universella lagar) och började utforska det området. Då blir bilden ännu tydligare kring att tankar verkligen ÄR skapande. Och jag började även förstå HUR tankar skapar… Det blev därför väldigt passande att jag 2010 gick min första Munay-Ki. Det blev för mig det första steget in i inka-shamanernas läror kring healing och energimedicin. Sedan dess har jag under åren fortsatt tagit in deras läror med jämna mellanrum. Det blev ytterligare en amazing Munay-Ki, Lilla Medicinhjulet, Nusta Karpay och det ettåriga transformerande Medicinhjulet. Mellan dessa kurser har jag vävt in en del coachutbildningar. Bland annat ICF Coach, NLP-coach och EFT-coach. Självklart ska jag inte glömma mästaren inom mig som varje dag lär mig nytt. Alltså jag 😊 Jag mediterar och lyssnar inåt dagligen för att ta del av min egen vägledning till mig själv. Och jag vill samtidigt vänligt men bestämt passa på att påminna dig om att gå till DIN inre guru varje dag. 🥰 Jag lovar att du har MASSOR med visdom att dela till dig själv (och andra!) Lita på det!

Nu har jag föreläst, haft kurser och coachat i många år. Men de senaste åren har distanshealingen och den intuitiva vägledningen tagit en allt större plats i mitt liv. Och föreläsningar och kurser för personer med öppet sinne som vill veta mer om den här världen där vi nu med hög fart går från 3D till 5D. Livet med magi och energi är en underbar värld att kliva in i som erbjuder såååå mycket mer än den vi endast kan uppfatta med våra fem sinnen.

Men fortfarande har jag precis som tidigare, stor passion att väcka upp människor till älska sig själva och att inse vilken kraft och potential de har. Att ge kunskap och verktyg för heala och stärka sig själv på djupet. Och ge nycklar till att skapa ett liv där de mår riktigt bra och lever från hjärtat.

Sveper här en massa huuugs from me to you all beautiful beings!! 🦋

💛🌿 Och, för dig som vill boka session eller kurs – eller bara fråga något: Maila mig så hörs vi där! 💛🌿

//Helene