Mänskligheten är på väg in i ett nytt paradigm. Vi har i generationer blivit programmerade med logiska övertygelsesystem som exempel religioner och politik. Det är paketerade sanningar som vi fått till oss från det vi var nyfödda. Sedan blir det våra logiska sanningar som vi följer och försvarar med näbbar och klor. En del människor byter paketerad sanning och börjar därefter försvara en helt ny sanning. Det som händer nu på hela planeten är att vi börjar ifrågasätta alla de paketerade sanningarna.

Jag läste i mainstream vilket är något jag väldigt sällan gör och där stod det att en miljon svenskar mår dåligt på jobbet. Det verkar vara så att fler och fler känner att det är något som inte stämmer. Fler och fler människor mår dåligt av det liv vi tror är sant. Det är det som många kallar för uppvaknande. Det handlar om att fler och fler börjar lyssna på känslan istället för logiken. Våra logiska tankar är något som vi är programmerad med och känslan är den högre kommunikationen som är sant för dig.

När vi stannar upp och börjar lyssna på vad kroppen säger då börjar det hända saker. Vi har i generationer varit ”doer” personer som hela tiden gör något. Vi har fyllt våra sinnen med ständiga aktiviteter och därför inte hört oss själva. Men nu börjar alltfler lyssna inåt och då börjar förändringen.

Det börjar bli uppenbart även för oss i väst att vi är en själ som har en tillfällig kropp. Många känner att det är sant när vi frikopplar oss från logiken. Vi är alltså mycket större en den 3 dimensionellt fysiska kropp våra fem sinnen upplever. Vi är inte vår kropp utan vi är ett medvetande och vi har medvetanden på många nivåer. Högre medvetanden pratar med vår fysiska del genom våra känslor. Vi blir alltså vägledd genom livet via våra känslor.

Det här är orsaken till att många barn inte gillar skolan idag för skolan vill paketera in barnen i en och samma logiska sanningslåda och strunta i deras starka sanna känslor. Våra högre dimensioner pratar högre med oss idag än förr vilket innebär att vi har svårare att ignorera känslorna idag än vad vi hade förr i tiden. Allt fler vuxna märker av precis samma sak och börjar tänka, varför går jag till ett jobb varje dag och gör något jag inte vill göra. Har vi dessutom gjort något vi inte vill göra under lång tid så börjar vi till och med tro att det är något vi vill göra för vi har tappat bort vad som är roligt egentligen. Vi har stängt av den känslan.

Eftersom alltfler märker av det här innebär det att samhället måste följa efter och förändras. Det här är en förändring som inte går att stoppa och den pågår NU. Att förändra en struktur som vi accepterat och trott på i generationer kommer innebära en del kaos. Det går inte att bygga något nytt på en gammal grund.

Det finns krafter som vill behålla det gamla men den stora massan håller just nu på att svänga den oljetanker som det gamla systemet är. De krafter som vill behålla systemet gör allt de kan för att motsätta sig förändringen men dom kommer inte lyckas och det är en orsak till att vi upplever lite kaos i världen. Snart har de mörka krafterna sprattlat klart och något helt nytt kommer införas istället. Det kommer ta lite tid för förändringarna är gigantiska men vi kommer väldigt snart börja se spännande positiva saker i vår 3 dimensionella värld. Tid finns inte i högre dimensioner så det går aldrig att säga när något ska ske utan det sker när energin är tillräckligt hög och energin är hög och den ökar hela tiden.

Det här innebär att alla vi som lever nu kommer få vara med om en helt unik positiv förändring. Något som de flesta inte medvetet vet något om idag men det undermedvetna och känslan kommer leda oss alla dit till slut. Mitt tips till alla är att börja lyssna inåt. Meditera, kontemplera och var i tystnad en stund varje dag. Du kommer få mer information den vägen än alla andra kanaler du hittills använt. Nu åker vi mot 5 dimensionen och en helt ny värld.

Over and out /// Håkan