Idag tror jag de flesta kan inse att världen är totalt korrupt. Vi fördelar jordens resurser med pengar istället för kärlek. Skulle vi fördela jordens resurser med kärlek skulle svält och brist försvinna för allt finns till precis alla här på jorden. Det är ett fåtal människor som äger den största delen av alla pengar och dom vill att det ska fortsätta att vara så. Stanna i den tanken ett tag och känn in om det kan stämma för dig.

Det finns en mörk agenda som många ha beskrivit i böcker och filmer under många år. De som driver den mörka agendan har full kännedom om att tankar är skapande. Eftersom dom är väldig få till antal så behöver dom den stora massan till hjälp för att skapa deras mörka agenda.

Jag tänker inte utveckla här om vilka det är som styr den mörka agendan eller hur tankar är skapande. Vill du fördjupa dig i dessa områden så rekommenderar jag min länklista som du hittar här.
https://5dcoaching.se/expandera-medvetande/

Det absolut största delen av media styrs av den mörka agendan och därför rapporteras det bara om saker som skapar rädsla. När vi är rädda så skapar vi det vi är rädda för. Just nu håller vi på att skapa ett problem som egentligen inte är ett problem. Till och med WHO chefen har gått ut och sagt att rädslan för viruset är farligare än viruset.

När stora saker i världen händer som skapar mycket rädsla då är det bra att fundera på vem som tjänar på det som händer. Det finns något som kallas för problem-reaktion-lösning som är ett gammalt beprövad metod för att få igenom förändringar i samhället som man inte skulle gå med på i normala fall.

Man skapar ett problem och i det här fallet coronaviruset och ser till att det blir en stor reaktion med rädsla. Sedan erbjuder man en lösning som man normalt inte skulle godtagit. I det här fallet kan det vara många saker men en sak kan vara obligatorisk vaccination för det tjänar den mörka agendan massor med pengar på. Det kanske är något annat viktigt som sker just nu som man inte vill att vi ska se och då gömmer man det bakom en sån här händelse. Det finns många experter på det här området (några exempel Ole Dammegård, David Icke, Robert David Steele).

Vad kan man göra då är det säkert många som undrar.
Eftersom tankar är skapande så ska vi undvika att fokusera på det som vi inte vill uppleva. Du ska välja tankar och fokus på sånt som gör att du mår bra. Här är många väldigt otränade och det är också medvetet gjort för om vi kontrollerar vår insida då kan ingen styra oss. Det är kunskapen att ta kontroll över insidan som är vår styrka på TankeCoaching och 5D coaching. Vi kan hjälpa dig med mängder av olika övningar och öppnande information som gör att du blir den självskapare du är menad att vara.

Ju fler som tar kontroll över insidan ju snabbare kommer vi förändra den här korrupta världen. De som styr samhället och media kommer inte hjälpa oss utan det här är ett jobb som kommer underifrån. När vi nått den 100:e apan då tappar samhället och media kontrollen och allt förändras.

Det finns dolda teknologier som snabbt och enkelt kan förändra vår nedskitade värld till något helt fantastiskt bara dom kommer ut. Det är ingen som kommer göra jobbet åt oss utan det är du och jag som behöver jobba med tankar och fokus eftersom ”Tankar skapar framtid”.

Det var allt för idag från TankeCoaching och 5D coaching.