En starkare självkänsla öppnar upp för att må bättre på alla sätt och lättare kunna skapa det du verkligen vill i livet! Så oavsett vad du vill uppnå så är vår rekommendation att ge daglig näring till din självkänsla. Kom i djup kontakt med ditt inre lugn och ta ett stort steg närmare att respektera och värdesätta dig själv.

Beställ programmet ”Stärk din självkänsla på djupet” och få 50 % under hela vecka 50! Ditt pris: 250 kr istället för 499 kr:

Stark och stabil självkänsla är en riktig dörröppnare som ger dig den där trygga grunden att stå på i livet. Så oavsett om du vill kunna släppa oro och stress, få mer harmoniska relationer med nära & kära, kliva fram och våga blomma ut i ditt kall, manifestera ekonomisk frihet, våga säga det du verkligen vill, kunna slappna av och ge det bästa till dig själv på alla sätt – eller något annat om du vill – så är självkänsla en sååå viktig nyckel.

Självkänsla handla mycket om att känna vårt djupare egenvärde och den villkorslösa kärleken till oss själva på djupet. Och för många är självkänslan mer eller mindre tilltuffsad och slutkörd och den skulle älska att få lite näring och omvårdnad av dig.

I det här självkänslaprogrammet får du ljudfiler att lyssna på som hjälper dig att lätt bygga upp din självkänsla på djupet – utan att du behöver anstränga dig eller kämpa för att åstadkomma något. Du får stärkande meditationer och verktyg som tar dig in i den bästa och mest genuina versionen av dig själv.

Läs mer och programmet och beställ här:

///Helene & Håkan – 5D Coaching

Få gratis coachsamtal med Helene eller Håkan – läs mer här…