I den värld som många av oss vuxit upp i har vi fått lära oss att det enda vi kan lita på är det som våra fem sinnen levererar till oss. Det vill säga att det vi ser, hör, luktar, känner fysiskt och smakar är det enda som är sant. Få av oss har blivit uppmuntrade att använda vår egen fantasi – vår föreställningsförmåga.

I skolan har vi ofta blivit hårt tränade att sluta dagdrömma och fantisera. Vi har istället fått beröm när vi varit duktiga på att stänga av den delen och istället lyssnar på det som förmedlas till oss utifrån. Idag vet vi att livet skapas inifrån och ut och det kan förändra allt! Det är en enastående viktig nyckel för att skapa det liv vi vill leva. När vi lever inifrån och ut så väljer vi själva tankar utifrån det som känns inspirerande för oss själva.

Nu är tiden inne att ta tillbaka kraften att fantisera så att vi kan forma det liv och den framtid vi själva vill ha. Se det du vill se, känn det du vill känna och var den du vill vara!

❤

”Jag ger mig dagligen tid att känna in och måla upp önskade bilder för mitt inre av det som känns rätt, inspirerande och roligt. Jag är fri att dagdrömma och jag är fri att visualisera och se vackra bilder av det liv jag tänker manifestera. I fantasin är jag framme redan nu. Jag är den jag vill vara, jag gör det jag vill och jag har det jag innerst inne önskar. Jag vet att det höjer frekvensen och sätter mig i den kraftfulla position i mitt liv där jag hör hemma. Affirmera: Jag skapar mitt liv inifrån och ut”

///Kram, Helene


Onlinekurs för dig som vill ta ett stort kliv närmare att leva inifrån och ut: Tankar skapar framtid
Du gör programmet helt i din egen takt, på tider som passar dig bäst. Beställ och få materialet direkt i din mail.