Stråla din fantastiska energi

Stråla din fantastiska energi

mars 9, 2022 Uncategorized 0

Du är här för att göra ditt liv till det bästa du kan leva. På alla sätt. Och det är din gåva till mänskligheten. Därför behöver du älska, respektera och värdesätta dig själv. Våga vara dig själv, den du innerst inne är.

Det handlar inte om att “rädda hela världen”. Ditt syfte är att älska ditt liv så mycket att du börjar göra det som är du. Så att du kan visa världen att det är möjligt.

Din glädje är viktig. Din glädje är vad som förändrar frekvensen på planeten. Den aktiverar vibrationen av hopp. Och den påverkar allt och alla i positiv riktning. Din glädje gör skillnad.

Det här är den effekt som kommer av att du lyssnar på din intuition (och den viskar konstant till dig från din insida). Så lyssna på intuitionen och gör det som är rätt för DIG. Så att du kan följa din egen inre vägvisare, hela vägen till ditt livssyfte.

Du är här för att ge, för vara i “service”. Märk väl, inte för att offra dig gör allt och alla till vilket pris som helst, utan för att ge av det fantastiska unika som är du. På DITT sätt.

Låt inte gammal kvävande Jantelag äga dig mer. Sluta gömma dig. Sluta förminska dig själv. Sluta lyssna på den dömande rösten som skränar. Stanna upp och stilla sinnet .… Då kan du helt plötsligt känna och verkligen inse att:

Ingen annan är som du. Du har gåvor som är helt unika för dig. Och du kan vara fullkomligt trygg att använda dem.

Älska den du är. Kliv fram och stråla den du är. Börja göra det hjärtat längtar efter. Ta plats. Nu. Världen väntar på dig.

(Och nej, det är inte för sent. Det är bara att börja nu.)

Ditt liv är ditt. Det är en gåva till dig själv och världen. Det är en present som väntat länge nog på att öppnas. Det är 2022 nu. Lev – Ditt – Liv. 

//Helene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *