Det var menat att Ole Dammegård skulle komma den 8 maj till Sundsvall och föreläsa, nu är det framflyttat till oktober pga läget i världen.

Vi är inne i ett enormt uppvaknande nu. Människor börja se igenom illusionen som vi lever i. Det finns ett litet antal människor utspridda över hela världen som har tillgång till enorma summor pengar och dom har kontrollerat livet på jorden i många många generationer. Dom har gjort att vi fördelar jordens resurser med pengar istället för kärlek. Dom vill fortsätta ha kontrollen och dom gör allt dom kan just nu för att skapa så mycket rädsla och kaos som möjligt. När vi den stora massan är rädd och har delade åsikter är vi lättstyrda. Därför är deras agenda att skrämma oss och dela upp mänskligheten i olika åsikter.

Tiden vi är inne i nu finns beskriven i många gamla skrifter och religioner. Olika naturfolk runt om på jorden vet att det händer nu och dom har väntat länge på den här tiden. Förändringen sker på många olika nivåer, den är på en galaktisk nivå, medvetandenivå, spirituell nivå och på en ren fysisk nivå. Allt har med energier att göra och det är inget som går att stoppa. Förändringen kommer och ur kaos kommer en helt ny mycket bättre värld.

Han var i Sverige på turne i oktober 2019 och han gjorde en fantastisk föreläsning i Sundsvall om lastbilsattacken på Drottninggatan i Stockholm. Den spelades in men youtube tog snabbt ner den. Nu finns den på Bitchute.com och du hittar den här.

https://www.bitchute.com/channel/nyinsikt/

Här är Oles hemsida med massor av spännande länkar och intervjuer.
https://lightonconspiracies.com

Här finns många länkar till eget sökande.
https://5dcoaching.se/expandera-medvetande/