Vad skulle hända om du en gång i minuten, under två timmar, valde en ny positiv tanke? Det blir i så fall 120 olika positiva tankar som var och en ger dig en skön känsla av exempelvis glädje, kärlek eller frihet. Det vill säga tankar som gör att du mår fantastiskt bra. Om du inte vet hur det skulle vara, men är nyfiken så skulle jag tipsa dig att PROVA. Den här övningen stärker dig i att själv styra din frekvens. Du kommer inse ännu mer att det är du som styr och skapar ditt liv.

Jag har gjort den här tvåtimmarsutmaningen fokuserat vid några tillfällen och det går inte riktigt att beskriva känslan med ord. Men det är tydligt att något mycket stärkande händer när jag så fokuserat tagit hand om beslutsrätten över mina egna tankar. Magiskt kraftfullt.

Om du ger det en chans så väljer du alltså en ny tanke varje minut. Håll sedan kvar tanken och det goda känslan i cirka 40 sekunder. Det kan till exempel vara en tanke om dig och alla dina fördelar, en tanke om dina nära & kära, eller en tanke om ditt liv, naturen eller världen som får dig att må ännu bättre. Släpp sedan fokus på tanken och var bara i nuet några sekunder, innan det är dags att välja nästa sköna tanke.

Visst, det kan stundvis vara ganska tufft och det är självklart helt okej. Tar det stopp någon gång då och då så fortsätt bara så kommer du snart in i övningen igen.

Det här är en transformerande övning som kommer göra att du förändras. Vill du ha stöd och bli guidad under den här tvåtimmarsresan, så gå till Utmaningar i 5D-shoppen.se. Där hittar du den underbara ljudfilen ”Två timmar accelererad frekvenshöjning” där Håkan guidar dig i övningen, upp till en ny tidslinje, ännu närmare dit bästa och mest välmående jag.

///Helene