Stopp. Stanna. Kliv ur pressen och programmeringen från utsidan ett tag.

Gå till hjärtat och lyssna in.

Vad är rätt? Vad är sant? Innerst inne..

Jag vet att du vet. Så fortsätt våga följa din inre vägledning. Det är sååå viktigt nu.

Tänk dig att du skulle följa det du innerst inne känner är fel. Varje dag framöver. (Jag menar det kan ibland kännas som en utväg för att slippa alla vassa kommentarer. För att slippa bli ifrågasatt och sedd som ansvarslös eller respektlös. Och ibland till och med aggressivt påhoppad. Och stoppad.)

Så tänk att du fortsätter göra så som du känner att din omgivning vill. Det är ju på något sätt skönt när dom blir nöjda även om det skaver obehagligt i dig eftersom du vet att det inte är det rätta. Och så går det 3 månader till. Hur ser livet ut då…? Hur känns det?

Tiden går och låt säga att det går ett halvår framåt i tiden. Och andras åsikter och sanningar fortsätter styra dina val. För det är helt enkelt för obehagligt att stå upp för och uttrycka det du tror på. Vad ser du då efter sex månader..? Hur ser livet ut?

Tänk nu att det gått ännu längre tid. Och du har dagligen tystat din inre röst och har fortsatt att gå emot din egen vilja och sanning. Du har anpassat dig och följt det som känns så fel. För det brukar kunna bli lugnast så. Hur ser det då ut om ett år? Vad ser du, vad hör du, vad känner du?

Och sedan om tre år..? Vad känner du..?

…..

Men nej. Stopp stopp stopp! 💚 Vi avbryter den tanke-resan här och nu. Här på 5D Coaching brukar vi inte måla den typen av bilder.. 😊 För eftersom våra tankar och dagliga handlingar skapar vårt liv så väljer vi att se något helt annat för vår inre syn!

💚

Nu laddar vi på rejält med mod. Och med hjärta. Och visdom. Och den djupare sanningen inom oss. Läs gärna lite långsammare nu 😊 Och ge dig gott om tid att visualisera vackert. Och så tänker vi oss något i den här stilen istället..:

Föreställ dig nu att du expanderar ÄNNU MER och att du nu följer det DU innerst inne känner är rätt. Varje dag i alla lägen. (Jag menar vi vet ju att vad andra tycker om oss inte har ett dugg med oss att göra. Det är deras egna program, valda sanningar och triggers. Och vi behöver varken förklara eller försvara oss. Vi behöver bara säga NEJ till det vi inte vill, det som känns fel. Och säga JA till det vi vet är rätt och sant för oss)

Så tänk att du fortsätter göra det som DU SJÄLV känner är det rätta. Det som du djupt inom dig känner är sant. Och så går det 3 månader till. Hur ser livet ut då…? Ditt mod och din styrka har samtidigt inspirerat andra på samma sätt. Vad ser du? Vad känner du..?

Och låt oss säga att det går ett halvår. Vad ser du då..? Hur känns det efter sex månader när du dagligen fortsatt stå upp för din djupare sanning? Och ännu fler omkring dig har fått styrkan att stå upp för det som innerst inne känns rätt.

Tänk nu att det gått ännu längre tid. Och genom att du gång på gång stått upp, så har du expanderat ditt mod. Så du vågar nu göra det du vill göra. Du vågar säga det du vill säga. Och har styrkan att vara sann och följa ditt hjärtas vägledning fullt ut. Varje dag. Och du har nu inspirerat många fler. Hur ser det då ut om ett år? Vad ser du, vad hör du, vad känner du?

Hur ser livet och världen ut om ett år?

Och hur ser det ut om tre år..? Vad känner du?

…..

Kom ihåg att du har styrkan och RÄTTEN att välja själv. Det du väljer gör skillnad.

Dina dagliga val skapar ditt liv. Se till att välja själv. Och välj vist 💛

All kärlek till dig ❤