Mina mornar ser ganska lika ut fast ändå olika periodvis 🙂 Delar som alltid ingår är att meditera, knacka en energirutin på några minuter och tanka med en smoothie med massa härligheter i.

Sedan har jag en del annat jag lägger in periodvis, beroende på vad jag prioriterar att jobba med i min personliga utveckling. Det kan tex vara Wim Hof-breathing, morgonyoga, lyssna på och upprepa affirmationer, skriva tacksamheter och kanalisera.

Något som alltid ingick förr i mitt liv var morgonstress… Den har jag helt byggt bort, så istället för att avsky mornar så älskar jag dom nu istället.

Något annat totalt avgörande som jag hade med ganska ofta förr, var att se morgon-TV med sk nyheter. Och TACK TACK TACK för att insåg värdet av att välja bort det. När jag började förstå grunderna i hur mind control fungerar, så blev det väldigt uppenbart hur förödande hypnotisk och frekvenssänkande TV-PROGRAMMEN är… Och jag vill ju ta hand om mitt mående och min energi och hålla så hög och skön frekvens jag kan. Så att stänga TV:n har definitivt varit en av de delar som påverkat mig mest i positiv önskad riktning. Om jag känner att jag vill ha input utifrån, så väljer jag oftast istället att lyssna på något energihöjande Youtubeklipp. Kanslisering med Bashar är en av mina favoriter. Men listan på favoriter är annars väääldigt lång 🙂

Tänkte jag ska dela med mig av lite morgonpepp till er som vill. Det är en inspelning som passar utmärkt att lyssna på innan du kliver ur sängen eller till frukosten för att peppa igång dig själv inför den nya dagen. Den kallas ”Morgonboosten” och finns här på Soundcloud. Det finns även en något annorlunda variant av den på Youtube (olika bakgrundsmusik bla).

Eftersom det varit så viktigt och värdefullt för mig att starta dagen på ett bra sätt så har jag satt ihop ett paket med sköna rutiner som jag gillar, som jag gärna inspirerar andra med också. I det paketet som heter ”Magisk Drömstart på dagen” ingår även dokumentation (pdf) med enkla övningar + stärkande ljudfiler mp3 med guidade meditationer. Det finns bland produkterna här i vår webbutik: TankeCoaching Webbutik.

Berätta – vad har du för trick för att starta din dag med goda vibes?

//Helene