Från mc-klubblokal på Norrländska landsbygden – till Globen i Stockholm – till 5D-shoppen och hela Sverige…

Det vi fokuserar på växer i våra liv. Eller med andra ord: ”dina tankar skapar din framtid”. Så vad kan vara viktigare än att ta reda på vad vi VILL? Om vi inte vet vad vi vill, vad är det då vi fokuserar på och skapar..? Genom att väcka upp ditt vill och medvetet ge näring till det, så börjar du styra attraktionslagen till att manifestera det du väljer.

Om jag frågar ”Vad vill du?”, vad tänker du då?

Känner du att ”Yes! Jag vet precis vad som är min passion mitt liv, men jag har inte riktigt kommit igång..”
Eller hör du till dem som skruvar på sig obekämt över frågan och känner press över att inte riktigt hittat det du vill?
Eller har du kanske oändligt många vill och kan knappt välja och sortera bland allt du önskar?

Oavsett vilket av varianterna du känner passar bäst in på dig, så är mitt vill att hjälpa dig att väcka upp, prioritera och manifestera ditt vill.

Kursen ”Hitta & uppnå ditt VILL” är en av våra absolut mest populära kurser. Första gången hade vi kursen i en MC-klubblokal ute på landet någon mil utanför Sundsvall (det var alltså inte hojåkarna som gick kursen, utan andra män och kvinnor som kom för att få en kickstart till att skapa sitt drömliv). Jag tror att året var 2012. Några år senare hade vi den på Globen för en stor grupp chefer som ville hitta sätt att prestera bra och samtidigt må riktigt bra på alla plan. Och nu finns den sedan en tid tillbaka även som onlinekurs, så att vem som helst som är intresserad kan få ta del av den.

I det här programmet, som du kan gå helt i egen takt, får du en skön blandning av inspiration, tydliga coachande övningar och kraftfulla meditationer för att hjälpa dig att få ut det DU önskar dig av livet – stort som smått. Du kommer både få övningar att fundera över, men även olika sätt att hitta svaren i ditt hjärta. Om du är intresserad så kan du läsa läsa mer och beställa kursen på 5dshoppen.se

Jag kan också berätta att kursen ”Hitta & uppnå ditt vill” (som tidigare hette ”Dreamday”) formades och blev till verklighet för att jag satte mig ner och gjorde mitt inre jobb med att hitta mitt vill. Så exakt det jag och Håkan gjorde för att få till den här kursen och nå ut med den, är nu det du kommer få ta del av när du själv väljer att gå den 🙂

Vill du vara med på kurs live med oss så kolla vilken ort som är närmast dig och boka plats på Manifesteringskursen! Där kommer du garanterat börja väcka upp ditt vill och syfte och vi kommer inspirera och stötta dig att superaccelerera din manifestering.

Avslutningsvis vill jag påminna dig om att:

Låt inte ditt liv bli som en fallande stjärna som endast lyser upp himlen ett kort ögonblick. Låt ditt liv bli som solen, som hela tiden lyser starkt och sprider ljus och värme till alla jordens varelser. Låt DITT ljus skina!

Kram, Helene

PS. Ett annat av mina vill är att få så stor spridning på det här inlägget. Så jag blir mycket tacksam och glad om du vill dela det med alla dina vänner.