Bara ett par dagar kvar av året nu. Vad vill du säga till 2021?

Istället för att säga ”tack och lov att det här jäkla 2021 är över” 😉 så ser jag på året från hjärtats perspektiv:

Tack 2021 för allt jag fått vara med om!

Tack för alla tuffa utmaningar som kommit som hemliga gåvor för att jag ska få växa ännu mer.

Tack för allt mörker jag sett som lärt mig ännu mer om ljus.

Tack för all pepp till att ta ytterligare steg närmare mitt sanna jag.

Tack för att jag fått kliva fram och verkligen praktisera de ord som min mor sa till mig som barn: ”Helene, kom ihåg att alltid stå för den du är och stå för det du gör”. (Är sååå tacksam för de visdomsorden som är helt i linje med det mitt hjärta alltid väglett mig mig till.)

Tack för alla nya härliga människor jag mött! Äkta varma närvarande möten och samtal.

Tack för glöden och passionen och modet som jag sett hos så många människor omkring mig och i världen.

Tack för Moder Jord och ljusguider som alltid finns där med sin trygghet och underbara vägledning i alla lägen.

Tack för det enastående verktyget F-EFT och den intuitiva 5D Tappingen som skapat amazing transformation under året.

Tack för alla leenden jag mött (varje leende jag ser är verkligen magi för mig)

Tack för att fått dansa och hoppa så taket nästan lyfte tillsammans med massor av underbara människor när vi på hög volym rockade till ”We’re Not Gonna Take It! 😃 Glädje, gemenskap och öppna hjärtan!

Tack för gamla och nya vänner, världens bästa kids (gissar ni också har det 🥰) och tack för att jag fått leva och växa ännu ett år med mannen jag älskar.

Tack till min kära kropp som är en av mina bästa vänner och som fortsatt att göra sitt allra bästa för mig under alla 31 556 926 sekunder som år 2021 kommit med.

Tack till alla absurda händelser under året som hjälpt till att väcka en stor del av mänskligheten och gjort oss starkare än någonsin.

Tack för all kärlek som virvlat omkring hela året

Och TAAACK till er – världens bästa följare här på hemsidan 5D Coaching, på 5D Coaching på Facebook och på Youtubekanalen ”TankeCoaching & 5D Coaching”. Tack för att ni läser, skriver, gillar och delar. Tillsammans har vi höjt frekvensen ännu mer på planeten under året! ❤

.. Öuum.. nä jag får nog stoppa här nu känner jag. Börjar hamna i riktigt FLOW och vill verkligen göra listan huuur lång som helst! 😃 Men jag tar övriga punkter i min skrivbok istället

Vill verkligen peppa dig att göra din tacklista till 2021 också! Från ditt hjärta till året som gått. Det blir verkligen superfint och frekvenshöjande sätt att avsluta året på. Ta sedan med dig de goda vibbarna in i det nya MAGISKA förändringsåret 2022! ❤ (Dela om du vill uppmuntra fler att göra samma sak.

///Helene