Nu delas det massor med info som i många fall krockar med dina sanningar. Allt fler tar in info som hjärtat säger är sant men så vågar man inte sprida det vidare. Men så läser man i något inlägg: ”hur ska man kunna stå upp för sina barnbarn när man inte sa det man kände var rätt”. Mitt förslag till dig är att våga, vad spelar det för roll vad andra tycker. Om du tar illa vid dig så har det inte med kommentaren på inlägget att göra, utan hur du tänker om kommentaren. Var modig och dela utifrån hjärtat. Orsaken till att andra triggas av ditt inlägg är deras sanningar som dom fått i sin uppväxt fram till idag och det är inte ditt ansvar.

Man kan väl inte dela det som inte är sant är det många som tänker. Men vad är sant då? Efter alla mina tusentals timmar i många år så är min sanning att det mainstream dagligen presenterar inte är sant. Det handlar om att få oss att tro på det dom vill att vi ska tro på. Hjärtat vet vad som är sant. När vi lär oss lyssna inåt då hittar vi den sanna sanningen.

Jag vet idag att världen är totalt korrupt och den har varit så i tusentals år. Det finns personer som vetat om det i 30, 40, 50 år och skrivet böcker om det och försökt sprida informationen på flera olika sätt men vi har inte sett det pga att vi varit i total masshypnos. Nu håller masshypnosen på att tappa greppet pga av var vi befinner oss i galaxen. Det kommer ständigt in höga vågor av energier och det påverkar våra medvetanden.

Jag har full förståelse för alla de som får total kognitiv dissonans när det presenteras helt nya påståenden som inte harmoniserar med det man lärt sig fram till idag. Jag har själv varit där så jag vet precis vad det handlar om. Mycket av bevisen finns helt öppet på internet men det kräver att vi tittar efter dom. Du behöver lägga ett eget pussel. Du kan tänka dig en storbilds-TV på torget och du står allra längst fram och ser bara det ena hörnet av bilden. Du får ingen helhet över vad som händer utan du ser en lite ruta längst ner i hörnet. Det är precis så de allra flesta ser den nya informationen. Det blir som en lite ruta i ena hörnet som inte passar in i helheten.

Jag är kanske inte är så snabbtänkt men jag har förmodligen lagt ner mer tid på alternativ info än vad en läkare fått lägga ner för att bli läkare. Vissa saker har jag fått tugga igenom många gånger för att förstå men till slut så ramlar polletten ner och ännu en pusselbit faller på plats. Ett exempel som jag vridet och vänt på många gånger är, vad är en sanning och hur har den uppkommit och hur styr den mig. Hur kan man förändra den och vad händer då. Nu hamnade jag i området mindcontrol och stora projekt i världen som pågått under många år för att styra mänskligheten. Kraften i mindcontrol och hypnos är en kunskap vi alla borde lära oss för att förstå hur enkelt det är att manipulera mänskligheten. Det går att skapa enskilda galningar och det går att påverka stora grupper till önskade sanningar och den tekniken används dagligen av mainstream.

Min slutsats är att det mesta vi fått lära oss fram till idag är inte sant. Livet vi lever idag är inte sunt för planeten och det är inte sunt för människorna utan det är ett system som helt och fullt är drivet av pengar. När vi följer systemet säger vi ja till systemet och systemet kan utvecklas vidare och hålla fast oss ännu hårdare och styra oss precis dit dom vill.

Det som händer nu med Corona är något som kallas för false flag. En false flag använder de som har makten när dom vill införa något som befolkningen inte kommer säga ja till. Tekniken är gammal och kallas för ”problem-reaction-solution”. Makten skapar ett problem, den stora massan reagerar och vill ha en lösning, makten erbjuder en lösning vilket är det man vill genomföra som man inte kunde genomföra på annat sätt. I det här fallet så handlar det bl.a om massvaccinering av hela befolkningen på planeten. Det finns en väl dokumenterad agenda öppet på internet vad det kommer leda till. Vill du veta mer sök! 9/11 var det största false flag eventet innan Corona under vår livstid som innebar att USA fick tillåtelse att starta krig med flera länder med en underliggande agenda som har med pengar och makt att göra. Allt finns att läsa om du söker.

Nu till det enormt positiva i allt det här. Vi lever i flera dimensioner samtidigt vilket jag inte tänker fördjupa mig i här. Slaget är redan vunnet i högre dimensioner. Allt händer i högre dimensioner först sedan manifesteras det här i vår 3D värld. Vi kan styra hur det manifesteras genom vårt fokus och tankar. Med positivt fokus och tankar kommer vi snabbt få en positiv lösning men dras vi med i rädslopropagandan som mainstream levererar får vi vänta lite längre. Därför är det bra om vi väcker alltfler för att snabba upp segerprocessen eftersom vi redan har segrat.

Det var allt för idag, var modig och agera. Du kommer inte ångra dig.

/// Håkan