Tankar skapar framtid har varit min slogan ända sen jag började med företaget TankeCoaching. Jag har alltid på en viss nivå haft känslan av att mina tankar är viktiga. Jag har ända sen jag var liten läst böcker om det som många kallar för det flummiga och okända. Intresset ökade markant i början av 90 talet när jag blev guidad in i Edgar Caseys värld (Den sovande profeten).

Något som för flera år sedan öppnade ytterligare en ny värld för mig var kraften i övertygelser/valda sanningar. Det var efter det som jag insåg att jag lever i en totalt styrd och manipulerad värld. Jag började granska mina sanningar och hur jag fått dem. Jag började lysa på en massa saker som tidigare varit helt naturliga och sanna för mig men som när jag lyser på dem är helt vansinnigt galet och fel.

Det innebar att jag slutade se på TV och läsa tidningar och började söka information på annat håll och jisses vilken värld som öppnade sig. Jag kunde konstatera att det finns så mycket mer och mycket viktigare saker att lära sig än det skolan och livet hittills erbjudit mig. Jag upptäckte att mycket viktig information medvetet hållits undan från allmänheten och jag gick djupare och djupare in i det sökandet, det blev bara värre och värre ju djupare jag kom och inget är som vi tror. Gropen verkar vara bottenlös för det finns hela tiden mer hemligheter att upptäcka.

För att återkoppla till tankar och tankens kraft, den här galenskapen som jag hittat in i handlar om att vi medvetet blivit manipulerade att inte veta om och använda tankens kraft. Vi ska inte förstå vem vi är och vilken enorm kraft vi har. Vi ärver sanningar och tror att världen ska vara som den är och därför kämpar vi på i systemet. De allra flesta människor i systemet upplever någon form av brist och det är menat att det ska vara så. Vi ska uppleva brist så vi drivs till att jobba och kämpa för pengar.

Grejen är att det finns ingen brist. Vi har accepterat och skapat brist genom att fördela jordens resurser via pengar istället för kärlek. Det som händer nu på hela den här planeten är att människor vaknar upp och ser hur fel det är. När man väl vaknat och börjat se problemet kommer galenskapen bara växa för allt är helt upp och ner. Många kan känna sig nedstämd och maktlös och det kan komma tankar som att det var bättre att kämpa i systemet och inget veta.

Men DU, det är nu som jag har extremt positiva nyheter till dig. Eftersom vi alla skapar vår framtid med våra tankar så öppnar sig alla möjligheter. Vi har fram till idag skapat det här kaoset som många nu vaknar upp till. Vi har blivit programmerade att vara tankeslöa och inte välja tankar själva. Om du tar tag i ditt tänkande och börjar träna mentalt på olika sätt så kan du återta kontrollen över ditt liv. Allt du kan tänka kan du uppleva men du kan inte fortsätta att tänka tankar som ger dåliga känslor.

Jag visste inte när jag började med TankeCoaching att tankens kraft var så här viktig. Jag tränar mentalt dagligen för att hålla mig utanför  bristsystemet och skapa en värld som jag vill leva i. Jag kan utbilda dig att återta kontrollen till tankens kraft och ju fler som gör det ju fortare kommer världen förändras. Vi behöver lita betydligt mer till våra känslor och betydligt mindre till vår logik som egentligen bara är andras tankar som vi fått i vår uppväxt. Hela systemet är byggt på logik och inte på känsla.

Vill du veta mer om tankens kraft och hur du tränar upp den eller ha en början till hur galet allt i världen är så föreläser och utbildar vi om det.

/// Håkan