Här kommer veckans skönaste tips: En styrkeövning för ännu mer mening och energi i livet. Ställ den här frågan till dig själv en gång i timmen, varje dag den kommande veckan:


”Vad är det mest värdefulla jag kan göra just nu?”

Besvara frågan för dig själv och följ det svar du ger till dig själv.

Tänk om vi alla valde att fokusera på att tänka tankar av möjligheter och ha disciplinen och modet att vara vårt bästa jag i varje stund… Snacka om att fylla sitt liv med energi, mening och passion!

Nu när jag skriver just det här inlägget så tänker jag så här:

För en timme sedan så var det det mest värdefulla jag kunde göra att laga mat tillsammans med mina stora kids (snart 17 och 19 år). Ett helt underbart sätt att umgås nu när de är stora!

Just nu bedömer jag att det bästa jag kan göra just nu att skriva det här inlägget. Förhoppningsvis kommer det att inspirera någon läsare att skapa sina dagar på ett ännu mer meningsfullt och energigivande sätt.

Jag vet redan nu vad som händer om en timme… Då står jag och föreläser för en grupp ungdomar som satsar på sin sport. Vi kommer prata extra mycket om att värdesätta sig själv och medvetet tänka och göra sådant som man innerst inne mår bra av. DET känns meningsfullt för mig och då är jag verkligen i min passion.

Så påminn dig en gång i timmen (kanske genom att sätta larmet på telefonen): ”Vad är det mest värdefulla jag kan göra just nu?” Jag ser fram emot att få era mail där ni berättar vad det bästa med veckans styrkeövning var för just dig!

Kram, ha en härlig vecka!

//Helene (helene.telin@tankecoaching.se)