Det var Michael Tellinger som för flera år sedan som fick mig att se något jag inte sett tidigare. Det han sa prickade rätt in i min själ. Det är så en äkta sanning ska kännas. Logiken kan säga annat men våra djupa starka känslor är den riktiga sanningen. Logiken är bara sanningar vi fått av andra i vår uppväxt. Idag harmoniserar min logik och känslor till 100% med det han presenterar här. Världen vaknar nu. Fler och fler ser galenskapen vilket innebär att vi är inne i en extremt spännande förändring just precis nu. Världen kommer vara totalt annorlunda om några år och allt pågår nu. De här två delarna av Michael Tellingers föreläsning i London är väl värd sin tid. Byt ut ett TV program och se det här istället.

Den här delen handlar om hur tokigt det blivit.

I den här delen presenterar Michael en urgammal visdom som är en helt fantastisk lösning som flera städer i världen redan har börjat att genomföra.

Nu åker vi. Ju fler vi är som hjälper till att väcka vår omgivning ur den kollektiva hypnosen ju fortare kommer den nya tiden bli verklighet. Den kommer oavsett men vi kan hjälpa till att öka farten.
/// Håkan