För drygt 10 år sedan gick jag en kurs på nätet i EFT (Emotional Freedom Technique). Den tekniken har hjälpt mig enormt mycket i alla möjliga situationer. EFT har under åren utvecklats och idag är det många som känner till den som ”Tapping”. För ett par år sedan kom vi i kontakt med ytterligare en variant som kallas för FasterEFT vilket är en kombination av NLP och EFT. Vi hittade en kanal på youtube som generöst delade den kunskapen. Eftersom vi jobbat många år med tankecoaching så kunde vi enkelt sätta oss in i den här nya tekniken.

Sen dess har vi i de flesta coachmöten använt F-EFT (FasterEFT) med helt fantastiska resultat. Det började med att vi såg alla fantastiska resultat på youtube. Nu har vi fått uppleva dom själva tillsammans med klienter och på oss själva. Det här är alldeles för bra för att inte känna till.

Några exempel från våra kurser och coachmöten.
– Extrem höjdskräck försvann på ca tre sessioner. Idag är höjder inga problem.
– Panikångest att stå inför grupp försvann på 20 minuter.
– Flera personer med olika typer av långvarig värk har blivit fri från sin värk på en session.
– Trauman i barndomen som triggat igång jobbiga känslor neutraliseras på mindre än en timme, vilket kan påverkar livet enormt mycket.
– Rädslor för att flyga, prata inför grupp, gå på anställningsintervju m.m försvinner på mindre än en timme.

Det verkar fungera på väldigt många olika typer av dåliga och begränsande känslor som vi går och bär på. Problemen handlar väldigt ofta om våra tankar och tankemönster. Det fungerar till och med på värk som försvinner. Vi kan inte garantera något utan det handlar bara om att testa. Tänk om det fungerar på dina problem och begränsningar, vad skulle det innebära för dig i ditt liv?

Vi vill lära så många som möjligt att använda den här tekniken. När vi utbildar eller har privata klienter brukar vi berätta var vi hämtat informationen ifall personen vill använda youtube och lära sig ännu mer. Men….eftersom det just nu pågår en extrem censur på all info som inte följer en styrd agenda så har youtube spärrat filmerna som visar hur man gör. Här är ett exempel på hur youtube spärrar informationen.
När du klickar vidare från varningsmeddelandet kommer du till en annan film som inte beskriver hur man gör. Min gissning är att den här kunskapen påverkar ekonomiska intressen.

Vi vill trots youtubes censurering lära så många som möjligt den här tekniken och vi lär ut den på svenska. Många tycker dessutom att det är svårt att lära sig via youtube eftersom det mesta är på engelska. Det bästa är att när du lärt dig tekniken kan du använda den själv. Det är bara fantasin som sätter begränsningen till användningsområdet. Något jag tog till mig från min NLP utbildning var att ”gör det som fungerar och strunta i hur det går till”.

Vi erbjuder dig privata sessioner som tar mellan 1 och 2 timmar. Har du träffat oss tidigare och fått vår förklaringsmodell går det lite fortare och har du inte träffat oss kör vi en liten utbildning om hur tankar och minnen påverkar oss. Allt för att du lättare ska förstå vad som händer och att du ska kunna använda tekniken själv. För privatpersoner är priset är 800 kr för en session. Vi kan köra live eller via internet båda fungerar lika bra.

På heldagskurser varvar vi teori om hur tankens kraft fungerar med övningar plus att några som vill får komma fram och bli F-EFT-coachad inför övriga. Att som publik få se hur snabbt en förändring kan ske kan bli en stark upplevelse att ta med sig hem. För privatpersoner kostar en heldagskurs 1250 kr och då ingår även skrivet material på svenska som du sedan kan ha som stöd i det eget fortsatta arbete med dig själv.

Vi åker gärna runt i hela landet och hålla kurser men då tillkommer resa och logi. Vi bor i Sundsvall så det är där vi anordnar våra kurser. Har du tillgång till lokal och ni blir 5 personer eller fler så kommer vi till dig och håller kurs. Det kan vara hemma i ditt vardagsrum eller i en möteslokal och är det i vår närhet tar vi med egen whiteboard. Vid längre resor behöver ni ordna blädderblock eller whiteboard så vi kan rita i samband med vår presentation.

Som sagt – det här är för bra och enkelt för att inte känna till.

Vi kommer sätta upp öppna kurser på lite olika orter där vi har kontakter så håll utkik på vår hemsida under öppna event. Om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer du få information via mail.

/// Håkan