Organisatör av öppen föreläsning eller workshop/kurs

Är du en av dem som vill vara organisatör av öppen föreläsning eller workshop/kurs inom TankeCoaching och 5D Coaching? Att vara organisatör innebär att du ordnar lokal, bjuder in deltagare och fixar fika till en föreläsning, kurs (hel- eller halvdag) eller ett inspirations-retreat (3-5 dagar) på ort som du väljer. Och självklart är du själv med på eventet gratis. Vid intresse ser vi fram emot att du kontaktar oss för mer information!

(Vill du ta det ett steg längre och vara organisatör av flera event på olika platser i landet så gör vi ett upplägg där det även ingår provision.)

Arrangör av inspirations-retreat

Är du en av dem som vill vara arrangör av kommande inspirations-retreat inom TankeCoaching och 5D Coaching? Antingen på en härlig plats i Sverige eller utomlands. Att vara arrangör innebär bland annat att du tillsammans med oss först bollar härliga kreativa tankar kring retreatet. Till exempel var, när och hur skulle det kunna se ut. Din inspiration och dina förslag är mycket värdefulla för att det ska bli ett bra arrangemang så vi ser fram emot att höra dina idéer!

När det väl är dags för inspirations-retreatet så bidrar vi med vår passion och kunskap inom området och leder gruppen genom veckans föreläsningar, övningar och sessioner. Du håller i trådarna både inför och under resan. Bland annat ansvara för det praktiska som marknadsföring/inbjudningar, bokningar etc och att det praktiska flyter på under retreatet. Förutom att du självklart är med på inspirations-retreatet gratis så ingår även provision.

Är du den vi söker? Kontakta oss.

Om du känner dig inspirerad av att vara organisatör av event eller arrangör av inspirations-retreat så kontakta oss. Berätta vad du spontant har för har för tankar, idéer och vill. Är du den vi söker? Maila till oss:

hakan.berggren@tankecoaching.se eller
helene.telin@tankecoaching.se

Tipsa gärna andra som kan vara intresserade!