Vi vill tillhandahålla en guldgruva för dig som vill ha personlig utveckling på ett smidigt och inspirerande sätt.  Därför kommer vi snart att erbjuda korta inspirerande webbkurser med text och ljud. Det blir TankeCoachande kurser i olika former för att höja frekvensen, må ännu bättre och skapa det liv du vill. Du kommer kunna spara ner materialet och gå kursen där du vill när du vill. Snabbt, smidigt och enkelt! Håll koll på sidan för snart är den första kursen klar. vill du vara säker på att ha koll på vad som är på gång så se till att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Det gör du enklast genom att fylla i din mailadress i formuläret här nere på sidan.

Med redan nu finns inspiration och tips att få gratis för den som vill. Dels erbjuder vi nu gratis ”hemma-hos”-kvällar där vi kommer till er och inspirerar och tipsar. Här kan du läsa mer om det: ”Hemma-hos”.

Dessutom har aktiviteten på TankeCoachings Youtubekanal ökat där Håkan delat med sig av många korta tips. Det kommer nu löpande att komma fler videos både från Helene och Håkan så prenumerera på kanalen: TankeCoaching på Youtube. På kanalen finns också avkopplande och stärkande guidade meditationer för både vuxna och barn.

//Helene