Vad vill du?

Ganska många blir lite svävande i sitt svar på den frågan och de vet inte riktigt vad det ska svara. Svaret blir många gånger att ”jag har verkligen ingen aaaning om vad jag vill”. Nästan lika ofta blir svaret ”Du, jag har nog  minst 1000 vill(!) men jag fixar inte att välja ut och styra upp det som är mest rätt”.

Hör du till någon av dem?

Vårt VILL är att hjälpa dig och alla andra människor att hitta och uppnå sitt vill. Det har också varit en stor del av vår passion och vårt jobb det senaste 10 åren. Ett av tricken är att verkligen börja lyssna. Och att lita på de egna svaren. 

Dessutom är det en stor nyckel att inte bara leta i logiken, utan att hitta trick för att komma i kontakt med den djupare känslan. Det är vad vi gör under våra kurser, förutom att ge verktyg av världsklass för att drömmen också ska bli till verklighet.

Eftersom tankar är skapande, så är det av största betydelse att väcka upp sitt vill – och att fokusera på det – för att kunna skapa mer av det man själv önskar i livet. Annars är risken att man omedvetet bara ”hamnar där man hamnar” i livet. Vill du bli en medveten självskapare så värdesätt dig själv och ditt vill.

Men med ett äkta VILL, så blir livet genuint meningsfullt! Med ett tydligt och sant VILL, hamnar vi i balans och livsenergin börjar kunna flöda fritt. Att väcka upp sitt vill och starta resan för att uppnå det, gör att vi snabbt börjar må betydligt bättre betydligt på alla plan. Livet blir mer befriande och så mycket levande!

Tre vägar till att hitta och uppnå ditt vill:

Här kommer olika öppningar för hitta och uppnå ditt vill. På vilket sätt vill du ge dig själv möjlighet att skapa mer av det som får DIG att m som allra bäst? 

1) Med en onlinekurs hemma i lugn & ro? (där du just nu får 200 kronor sommarrabatt!) 

2) Eller föredrar du att ses live tillsammans med oss och andra på en magiskt upplyftande DREAMDAY på någon härlig plats i landet? Boka och var med!

3) Eller passar det bäst för dig att vara med på VILLDAG på jobbet (arbetsgruppen eller chefsgruppen) för att väcka upp era vill som hjälper er må riktigt bra – både på jobbet och i livet i stort? Dela info med din chef och kontakta oss för att boka höstens event! (se också PDF:en

Ta hand om dig i sommar så ses vi i någon form inom kort 
Helene & Håkan