Är corona-pandemin en bluff?

Är corona-pandemin en bluff?

februari 6, 2021 Mot en bättre värld 3

Här en av de bästa sammanfattningar jag hittills sätt och som dessutom är på svenska. Den ligger på youtube men den kommer att tas ner och när jag hittar den på andra plattformar lägger jag upp dessa länkar. Se den!!!! Du hittar den på kanalen ”Strävan efter sanning”.

Min sanning är att det finns mycket att fundera på innan man kan säga att det finns en pandemi. Att det finns en mediapandemi det är helt uppenbart men finns den pandemi som media sprider?

 • Enligt öppen statistik har det inte dött fler 2020 än tidigare år.
 • De flesta som dött är över 70 år precis som vilket år som helst.
 • Alla andra vanliga dödsorsaker har minskat. Vanlig influensa finns inte ens under 2020.
 • Enligt öppen statistik har inte IVA mer patienter 2020 än tidigare år. Man har istället gjort det betydligt besvärligare för IVA personal att jobba pga alla extra skydd plus att om personal visat sig vara positiv i test inte får jobba på flera dagar. Vården har under flera år minskat på personal pga kostnadsbesparingar. Enligt uppgift har som exempel Karolinska minskat sin personal med 600 man innan pandemin.
 • Mannen (Kary Mullis) som skapade PCR testet dog olyckligtvis strax innan den så kallade pandemin bröt ut. Han säger öppet i filmer på nätet att det inte går att hitta ett virus med PCR testet och det är det testet som hela världen använder.
 • Tanzanias president har gått ut och sagt att PCR testet inte fungerar för dom har testat och fått positiva svar från en papaya, en get och motorolja. Tanzanias president har nu dött precis som Ganas president som inte heller följde agendan.
 • Vanliga media tillåter ingen debatt om pandemin. Bara information som följer agendan tillåts.
 • Sociala medier censureras hårt och all info som säger något som inte följer agendan plockas bort.
 • Tusentals läkare, forskare, jurister över hela världen som har andra åsikter än agendan får inte höras i någon form av media utan många blir istället av med sina jobb.
 • Fauci sa i en film på nätet 2017 att det kommer bli en pandemi 2020 vilket Trump skulle få problem med. Undrar hur han visste det.
 • Alla som vill sprida information om hur man stärker immunförsvar förlöjligas till förmån för ett stick i armen.

Det finns massor med mer konstiga saker som motsäger det som mainstream media och beslutsfattare idag säger. Det är stora protester och demonstrationer överallt i världen som vi inte får reda på i svensk mainstream. Det är tribunaler och andra anmälningar överallt i världen som säger att dom har bevis för att det som sprids är en lögn.

En annan mycket viktig aspekt är hur mindcontrol fungerar. Det vi dagligen matas med kommer till slut bli sant och det som är sant försvarar vi och lever efter. Att tänka sig sjuk eller frisk är en vetenskapligt bevisat sanning. Jag känner till personer som akut åkt till sjukhuset med hjärtproblem men det har visat sig bara bero på tankar av oro.

Hypnos är ett område som alla borde känna till. Vi är extrem lätta att påverka när vi är i ett hypnotiskt tillstånd vilket vi ofta är när vi ser på TV.

Det finns ett forum som heter ”World Economic Forum” med en man som heter Klaus Schwab där världens mäktigaste personer ingår. Dom planerar öppet för något som kallas för ”The Great Reset”. Klaus har skrivit en bok om ”The Great Reset” och han säger öppet att en pandemi är ett ypperligt tillfälle att skapa en reset av hela världen. Den här reseten innebär att vi inte ska äga nånting utan vi ska få det vi behöver för att kunna jobba. Vi ska dessutom inte kunna bo ute på landet utan vi ska till största delen hålla till i städer där 5G finns. Vår statsminister har deltagit på dessa möten.

Det finns även ett numer uppmärksammat forum där världens ledare deltar och även många av våra folkvalda ministrar som heter Bilderbergarforumet. Ett forum som funnits under lång tid där allt är hemligt.

Jag är mycket tveksam till att det finns en pandemi. Jag tror istället att man just nu håller på att genomföra ”The Great Reset” och ändra våra beteenden på ett sätt som gynnar den planerade agendan. Idag prioriteras pengar framför människors må bra därför handlar allt det som sker om pengar. Många säger att om du vill hitta roten till problemet ”Follow the money”.

För att avsluta positivt så är den här tiden planerad sedan urminnes tider. Vi går in i en ny tidsålder som är mycket ljusare än den vi levt i under tusentals år. Det går inte att bygga något nytt på en ostadig grund och därför kommer allt rasa de närmsta åren. Och det som sker nu handlar väldigt mycket om att väcka upp den stora massan till den totala galenskap vi levt i under hela vår livstid. Då vi börjar se det vi inte sett kan vi vara med och skapa den nya värld som innebär en värld utan krig, ingen brist, ingen svält utan ett liv i kärlek och harmoni.

Se positivt på framtiden för det kommer bli helt fantastisk. Det här är bara en uppvaknande process.

Håkan

Är du en sån där person som vill fördjupa dig så lägger jag en bra länk här.
https://www.stopworldcontrol.com/proof/

Anna Hallén har gjort en bra sammanställning på sin blogg, läs den.
https://www.annahallen.se/jag-haller-inte-med-dig/

Nu börjar rapporter om vaxskador komma fram i ljuset.
https://borjeperattexplorer.wordpress.com/2021/05/26/alarmerande-okning-av-skadade-och-doda-fran-mrna-vacciner-kraver-bradskande-atgarder/

Viktig intervju från 5 juli med Michael Zazzio. Säg nej till vaxxet.
https://rumble.com/vjml91-samtal-med-michael-zazzio-om-det-pgende-globala-folkmordet.html

Enligt uppgifter på Folkhälsomyndighetens hemsida så fungerar inte PCR testet för att avgöra om någon är smittsam.
https://www.folkhalsomyndigheten.se/publicerat-material/publikationsarkiv/v/vagledning-om-kriterier-for-bedomning-av-smittfrihet-vid-covid-19/

Alla länder är företag vilket innebär att de som leder landet är mer intresserad av pengar än människors hälsa. Det kräver en rejäl djupdykning för att förstå detta men här har jag samlat länkar för dig som vill dyka på djupet.
http://5dcoaching.se/en-stor-hemlighet/

Om det här stämmer då är läget riktigt allvarligt. Boken går att kolla upp om man kan franska vilket inte jag kan.
https://rumble.com/vhhivf-ystein-rnne-98-kavla-ner.html

En film om tusenmannamarchen i Stockholm den 6 mars som direkt plockades bort från youtube. Här ligger den på rumble.
https://rumble.com/vei3qv-tusenmannamarschen-bsta-reportaget.html

Event 201 utfördes 5 månader innan utbrottet. Här en kort film från det eventet med svensk text.
https://www.brighteon.com/05a2d022-d114-4f4a-a29c-34b36a207848

Dokumentärer om corona och vaccin. Väl värt att titta på för att få fler perspektiv.
https://www.jasonshurka.com/censored

Svensktextat förhör i senaten om faran med vaxxet.
https://vimeo.com/556635813

Hela världen står i jättestor förändring och den största förändringen är inom oss själva eftersom det är vi som skapar livet. Är du intresserad av personlig utveckling och medvetet skapa en ny värld i högre frekvens så rekommenderar jag vår unika utbildning 5D-programmet. Fyra helger på en fantastisk kursgård med nya likasinnade vänner.
Läs mer här om det låter spännande.

3 svar

 1. Kristina Olsson skriver:

  Jättebra att fler och fler vaknar nu och sanningen kommer fram vi får erkänna att vi blivit grund lurade under hela vår livstid

  • Kristina Olsson skriver:

   Äntligen kommer sanningen fram vi måste erkänna att vi blivit grund lurade under hela vår livstid. Det är brott mot mänskliga rättigheter.

 2. Kerstin Nordin skriver:

  Absolut rätt. Vi har blivit grundlurade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *