Varsågod. Se föreläsningen om och om igen och låt dig inspireras till att skapa en ny fantastisk värld!

Vill du stödja oss så hjälp dig själv samtidigt och handla i vår webbutik eller var med på någon av våra andra föreläsningar eller kurser, alternativt boka en privat session.

Vill du gå kurs med oss så hittar du info här. Vill vara med på föreläsning eller vill att vi kommer till dig så kontakta mig eller läs mer här under föreläsningar.

Den här sidan 5Dcoaching som är vår hemsida riktad mot privatpersoner https://5dcoaching.se TankeCoaching som är vår hemsida riktad mot företag https://tankecoaching.se5Dcoaching på Facebook släpper vi in alla som vill vara med. Det här är en positiv grupp i uppstigningen. Likaså i gruppen Expandera medvetande på Facebook. TankeCoaching finns även som pod.

Övriga tips:

Jag vill också ge några övriga tips: Lär dig mer om One small town info från Michael Tellinger. Här hittar du filmer där Michael Tellinger svarar på frågor.

Se även DoUnity – Engagera dig i och bygg ett samhälle vi vill vakna till varje dag. På deras hemsida kan du gå med i din lokala grupp. Här kan du träffa likasinnade för att vara med på fysiska träffar. Här är deras Facebooksida.

Jag vill också tipsa om Facebookgruppen Ubuntu movement Sweden

///Håkan Berggren