Har flera sprudlande roliga projekt med amazing Emma Larsson på Prints By Emla!! Ett av dem är 5D Vibe Art – vacker fotokonst där jag skapar texter från hjärtat och Emma skapar magiska bilder genom sin vackra fotokonst av hög kvalité, som hon trycker på finaste lyxigaste fine art pappret. Så high vibe prints med massor av kärlek kan man säga.

Här är den första med en himla tjusig hatt i folie. Som tack eller pepp eller kanske hedring till alla som orkar göra jobbet med att granska utsidan och transformera insidan. Alltså till alla som trots omgivningens motstånd har modet, styrkan och medkänslan att kliva fram och agera utifrån sin sanning. Den heter MY TRUTH.

För den som vill köpa så finns den i olika format, både mindre vykort och posters.

MY TRUTH

Du är inte som alla andra.

Du är flexibel och är hela tiden öppen för att beakta nya perspektiv.
Du tror inte på allt. Men du har ett öppet sinne och gör prioriteringen att orka granska. Oändligt med tid av djupt sökande ligger till grund för dina sanningar.

Samtidigt bygger du upp en allt djupare och klarare kontakt med ditt sanna jag – den del av dig som alltid funnits där, innanför de programmerade rädslorna och begränsningarna. Och när du med händerna på hjärtat lyssnar på intuitionens röst, så märker du allt tydligare vad som vibrerar av sanning eller inte.

Du kan förlåta dömandet från omgivningen. För du kan ödmjukt tänka tillbaka och minnas när du inte heller såg. Och du kan acceptera andras val av sanning och fokus. För i allt detta har du känslan av att du inte är ensam om att vilja ha frihet, sanning och en medmänsklig värld i enhet att leva i.

Trots olika former av påhopp så är det värt det. För att det är omöjligt för dig att inte vara respektfull och sann mot dig själv. Och kärleken för planeten och mänskligheten är alldeles för stark.
Så du fortsätter spåra nya perspektiv. Hela tiden med intentionen av ren sanning och rätt handling.

Fortsätt vara fri i din kraft att tänka, tala och vara. Stå upp och äg din hatt. Fortsätt att ha modet att tänka själv och hela tiden omvärdera livet. Våga expandera din sanning.

Vill du köpa postern så läs mer och gå vidare till beställning här.