Obs. Erbjudandena gäller endast 13-19 augusti 2018.

Många av er som följt oss en tid vet att vårt företag är TankeCoaching. Och så är det även fortfarande! Men vad är då 5D Coaching? Korta förklaringen är att ett av våra ”vill” har varit att tydligt särskilja det vi erbjuder till arbetsgivare och det vi erbjuder till privatpersoner.

Därför är det numer så att ni som är arbetsgivare och vill boka oss till ledarutbildning, medarbetarutbildning eller inspirationsföreläsning fortfarande hittar all information på tankecoaching.se. Men ni som privatpersoner som vill komma på öppet event, boka privat session eller köpa vårt nylanserade smycke nu hittar informationen på 5dcoaching.se. Och den här nya sajten inviger vi vecka 33 (13-19 augusti 2018) med några fina erbjudanden som du ser här nedan!

På sidan 5D Coaching finns numer även bloggen för dig som på olika sätt vill inspireras och ha tips för att höja frekvensen och bli mer av den du vill vara. Den är även för dig som vill läsa om vad som händer i världen och vad som pågår energimässigt nu när vi alla expanderar medvetandet och skapar den nya världen där vi lever från hjärtat.

Börja göra medvetna val varje dag med fokus på kärlek, ljus, medkänsla, äkthet, positiva tankar och positiva handlingar. Vi ska leva från hjärtat – det vill säga att intuitivt följa vår inre glädje och vara i service till andra – det är den värld vi skapar tillsammans just nu.

Erbjudande 1: GRATIS föreläsning

Välkommen på föreläsningen ”Helt nya möjligheter med EFT” i Matfors den 20 september! Bokar du plats under vecka 33 så får du gå helt kostnadsfritt. (Bokar du efter vecka 33 gäller ord. pris 200 kr/pers.) Under föreläsningen inspirerar vi dig till att själv börja använda knackningsmetoderna EFT eller F-EFT för att snabbt känna positiva tankar och känslor och må riktigt bra. Metoderna öppnar också upp för att ännu lättare skapa de förändringar du vill ha i livet.

Läs mer om föreläsningen och hur du anmäler dig här på länken: Info och anmälan till föreläsningen.

Erbjudande 2: Session 400 kr! Distanshealing 200 kr!

Boka privat session under vecka 33 och ovanstående priser gäller för dig. Här kan du läsa om de olika sessionerna. Har du frågor kring vad det innebär så skicka ett mail till Helene.

Mer info om privata sessioner här

Erbjudande 3: Rabatt på det laddade 5D-smycket ”Jag är…”

Under vecka 33 är ditt pris 1195 kr istället för 1495 kr. Smycket finns i tre olika varianter och är skapade av fantastiska designern Åsa Backman, ALTI.

Beställ till dig själv eller kanske till någon du vill ge en unik och värdefull gåva. Klicka på knappen och läs om smyckets betydelse, hur du beställer och hur vi rekommenderar att du använder det tillsammans med positiva affirmationer.

Läs om 5D-smycket ”Jag är…” här

//Helene & Håkan