Här kommer några enkla rekommendationer som kommer hjälpa dig att lyckas med dina tacksamhets-affirmationer.

Steg 1: Börja med att skriva ner dina tacksamhets-affirmationer i en skrivbok. Skriv så många du kan komma på! Markera sedan 3-10 st meningar som du sedan ska jobba med genom att repetera dem om och om för dig själv, så att du skapar goda känslor (hög frekvens) så att de också får fäste i ditt undermedvetna.

Steg 2: Innan du sedan ska affirmera: sträck på kroppen, ta ett par djupa medvetna andetag och släpp ner axlarna ifall du känner dig spänd. Detta för att energin ska få flöda helt fritt.

Steg 3: Säg dina tacksamhets-affirmationer högt och fokuserat, samtidigt som du ler och känner din inre styrka. Få det att låta som att det redan är sant. Säg affirmationerna några minuter om dagen. Gärna på morgonen – helst i samband med att du vaknar och på kvällen – i samband med att du lägger dig.

Var uthållig och jobba med dem varje dag under några veckor.

Fem kom-ihåg:

1 – De bästa affirmationerna är dem du skapar själv.

2 – När du skapar en affirmation så ska den vara positivt formulerad. Exempelvis säg ”jag är harmonisk” istället för ”jag är inte stressad”.

3 – Säg meningen i presens. Det vill säga ”jag är trygg i mig själv” och inte ”jag kommer att bli trygg i mig själv”:

4 – För att få extra kraft i dina affirmationer – kombinera dem alltid med att visualisera. Se bilder av dig själv för ditt inre när du är framme i ditt önskade läge. Gör bilden så tydlig du kan med så många sinnen som möjligt – gärna med både bilder, ljud, dofter och smaker.

5 – Tänk på att inte bara känna tacksamhet för sådant du redan har i ditt liv, utan inkludera även sådant du vill attrahera in i ditt liv. När din frekvens förändras som kommer du också manifestera det i ditt liv.

Förslag på tacksamhets-affirmationer:

Jag är så tacksam för varje nytt ögonblick! 
Tack för min hälsa och allt min kropp gör för mig!
Jag är så tacksam över mitt underbara liv!
Tack för att jag varje dag får möjlighet att vakna och välja positiva stärkande tankar om mig själv och den nya dagen!
Jag är så tacksam för varje nytt andetag!
Tack för att jag mår så bra och att jag känner mig så entusiastisk och full av energi!
Jag är så tacksam för den här vackra planeten med all den vackra natur som finns!
Tack för allt fantastiskt som kommer till mig varje dag – både från väntat och oväntat håll!
Jag är så tacksam för alla människor jag möter!
Tack för att allt alltid löser sig på bästa sätt för mig!
Jag är så tacksam för allt jag uppnått i mitt liv! 
Tack för allt vatten och all mat jag får varje dag!
Jag är så tacksam för mitt hjärta som slagit sedan jag jag blev till, som fortfarande slår och håller mig vid liv – och som dessutom vägleder rätt i livet!

Tack för att du tog dig tid att läsa och lycka till med dina affirmationer! I våra föreläsningar och utbildningsprogram för ledare och medarbetare berättar vi mer om bland annat kraften i affirmationer, tacksamhet och visualisering.

Påminn dig om dina dagliga tacksamhetsaffirmationer genom att bära det unika och meningsfulla affirmations-smycket “Jag är”. Läs här om de handgjorda smyckena i silver. Kontakta mig om du vill veta mer eller om du vill boka en privat session för att jobba med din personliga utveckling.

Helene Telin, 5D Coaching & TankeCoaching Utbildning
Och vill du veta mer så når du mig här: 070-3186611, helene.telin@tankecoaching.se