Så här skapar du ditt drömliv!

Så här skapar du ditt drömliv!

december 26, 2022 Uncategorized 0

Om du nu är ärlig med dig själv – kan det vara det så att du begränsar dig själv genom att inte ens ge dig tid till att tänka på sådant som du verkligen vill? Plockar du ner dina drömmar till en ”rimlig nivå” så du med säkerhet vet att du kan bocka av dina mål? Det är anmärkningsvärt vad lätt vi hindrar oss själva genom att till och med begränsa våra egna drömmar…

Tänk om vi skulle vara så modiga att vi helt enkelt skippar realistiska mål. Nu på en gång. De blir ju ändå inte särskilt inspirerande. (Tvärt om kan de nästan kännas som en belastning.) Tänk om du just nu bara skulle bestämma dig för att verkligen sikta riktigt högt. Att du från och med nu går fullt ut för det där du verkligen vill. Att du från och med nu börja agera på det som känns rätt för dig.

Med största sannolikhet pirrar det till rejält i kroppen om du tillåter dig att tänka på det du verkligen vill. Förmodligen känner du hur inspirationen börjar bubbla i dig. Det är en tydlig signal på att du är helt rätt ute. Lita på den!

Många stannar vid realistiska mål för att slippa bli besvikna. Och ännu fler vågar inte inte ens upp personliga vill & mål överhuvudtaget. Du kanske hör en nedvärderande röst på axeln som säger ”ja men lilla vän, så lätt är det inte, man kan inte få allt här i världen”. Men lyssnar vi på det så innebär det samtidigt att vi stänger inne vår glädje och kreativitet.

Vi låser in oss själva helt enkelt. Varför? Ja, möjligen för att vi är rädda för att misslyckas. Och förmodligen för att vi känner oss oroliga över vad andra ska tycka och tänka. Eller vi tror på något sätt att vi inte kan eller att det inte går.

Ofta kanske vi tror att vi måste vara nöjda med ”det lilla”. Och visst, många av oss är ju uppväxta med ”äsch då, inte ska väl jag”… och det lömska påståendet ”den som gapar efter mycket” och många andra glädjedödande valda sanningar. Men varför inte bara bestämma oss för att det hör till historien. Vi är klara med det nu. Och att nu istället beslutar oss för att släppa fram fram vårt äkta jag?

Tänk att våga gå för det där vi verkligen drömmer om. Från och med nu.

Jag är övertygad om att det ger en djup och äkta känsla av meningsfullhet. Och en ljuvlig känsla av att vara fylld av energi och harmoni på samma gång. Och vad händer då ..?

Jo helt plötsligt så gör jag det jag vill. Jag lever mitt drömliv. Jag fullkomligt påfylld, så att jag äntligen kan ge av mitt rätta jag till världen.

Vet du.. ? Världen väntar på dig. Våga. Du kan. Och du är värd det.

///Helene

:::

Vill du ha hjälp att hitta ditt vill? Och vill du ha hjälp men manifesteringsövningar som hjälper dig dit? I onlineprogrammet ”Hitta och uppnå ditt vill” får du inspiration och övningar som du kan anända dig av hemma och gör helt i egen takt. (OBS! Du som bokar MINDPOWER-kursen med Håkan får den på köpet när du bokar den kursen”).

Vill du stärka din självkänsla och fördjupa vetskapen av ditt eget värde och kärleken till dig själv? Då finns onlineprogrammet Stärk din självkänsla på djupet för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *