2-5:or är ett överlägset bra verktyg som du kan använda i vardagen för att snabbt verkligen må bättre och för att påminna dig om att känna ditt önskade läge som att det är just nu (”act as if”/”lev som om”).

Gör så här:

1. Ta ett djupt andetag. Andas in sakta och fyll dig maximalt med luft. Och sedan andas sakta ut all luft – samtidigt som du släpper taget om tankarna i bara två till fem sekunder.

2. Välj sedan medvetet en ny tanke som ger dig en lite godare känsla än den du har just för tillfället. Precis vilken tanke som helst som känns lite bättre för dig. ELLER så väljer du att påminna dig om att se, känna och vara den ”nya” du som du bestämt dig för att manifestera.

That´s it!

Det här är en oerhört effektiv övning som skapar stora förändringar.

Utmaning: Repetera dessa två steg minst 12 gånger per dag i 3 veckor och upplev vad som händer.

Det trixiga är inte att klara av den, utan att komma ihåg den. Var kreativ och hitta sätt att påminna dig själv en gång i timmen och du bygger upp en ny ljuvlig vana som kommer göra dina tankar till dina allra bästa vänner.

Med passion, mening och magi.
//Helene Telin

Ps. Vill du ha guidning i övningen så får du det här i ett Youtubeklipp från bryggan vid stugan för ett par år sedan. Vill du vara med på kurs i attraktionslagen och få fler tips – läs mer här:
”Attraktionslagen och frekvenshöjningar”.