Här kommer några tankar till dig som verkligen är redo att ta större kliv närmare 5D under det nya fantastiska 2023:

Närma dig 5D-medvetande genom att nu våga låta hjärtat vara i fronten och visa vägen, och låt hjärnan finnas med vid sidan av som assistent.

— Istället för att reagera på yttre omständigheter så stanna upp mååånga gånger om dagen och respondera medvetet – dvs agera inifrån och ut. Använd de verktyg och tekniker som du vet fungerar för att omprogrammera dina begränsande sanningar och byta ut vanor hör till 3D.

— Utforska din multidimensionalitet och gå regelbundet in i stillhet för att komma i djupare kontakt med ditt högre jag. Ge dina fem sinnen betydligt mindre att säga till om och öva dig på att läsa energi genom att gå på första känslan.

— Ge från hjärtat. Villkorslöst. Till dig själv. Och till andra.

— Börja göra det som är DU. Uttryck din längtan, släpp fram din passion! Drick din egen livets nektar.

— Flyg högt som örnen och se ur nya hjärtmedvetna perspektiv. Vad skulle den positiva aspekten av händelser kunna vara? Marinera dessa höga energier i ditt sinne och se hur nya vackra verkligheter materialiseras fysiskt i ditt liv. På så vis får du tillgång till allt högre och högre och högre tidslinjer.. Känn tacksamhet. Det är ett val.

— Studera och meditera och lär känna den djupare aspekten av dig själv. Din unika eviga själ som just nu temporärt har en kropp. Ju mer du gör det, desto mindre kommer du hämta information från gamla program och begränsande valda sanningar. Och desto mer får du direktkontakt med din kärna – ditt sanna högre jag.

Och ju mer du får den kontakten, desto mindre tillit kommer du behöva… Hur kommer det sig? Jo, för i det här tillståndet bara VET du och du LITAR på det som kommer till dig.

Nu börjar du vara inne i ”5D-virveln” och du märker att när du tryggt följer intuitionen och vilar i vetskapen att den leder dit den ska, när den ska, så lever du som i ett flow. Du känner allt mer av höga äkta känslor av frid och glädje som vibrerar helt utan medveten ansträngning. Du följer din passion och kreativitet. Du lever till mycket stor del – eller helt och fullt – ditt livssyfte. Livet flödar lätt av passion, mening och det som i 3D kallas magi.

Kom ihåg: Dina tankar, känslor, ord och handlingar skapar ditt liv. Minns att du är sååå kraftfull, du är helt amazing och du är värd det allra bästa. Nu är tid att verkligen stråla ditt ljus. Det är din tid nu!


Kurser i januari och nya föreläsningar under vintern och våren

I januari kör vi igång med nya kurser. Närmast på gång är onlinekursen MINDPOWER med Håkan:

Och STJÄRNORNA I PLEJADERNA med mig och Helena:

https://5dcoaching.se/stjarnorna-i-plejaderna/

Jag och Håkan planerar också nya föreläsningar – och givetvis det nya MANIFESTERINGS-PROGRAMMET som vi snart kommer berätta mer om! Hör av dig till oss om du skulle vilja att vi bokar in att åka till din stad också.

///Helene & Håkan