Det här är en kunskap jag rekommenderar starkt till alla. Många vet inte vad EFT är och väldigt få vet vad F-EFT är. Det är en så effektivt och snabb metod att det borde ingå i skolan. Alla borde ha det här verktyget till hands för sitt eget och andras må bra.

Under det sista halvåret har vi mer och mer tagit in FasterEFT i både utbildning och coaching. Det är så enormt effektivt att alla borde kunna metoden. FasterEFT är en kombination av EFT (Emotional Freedom Technique) och NLP (Neuro Linguistic Programming). Du behöver inte kunna vare sig EFT eller NLP för att använda F-EFT, det är bara att göra.

Det spelar ingen roll om du mår bra eller dåligt. Är det något du vill som du inte uppnår är F-EFT en metod som kan hjälpa dig. Känner du dig stressad och har oönskade känslor är F-EFT en metod som kan hjälpa dig. Har du någon form av värk kan F-EFT vara en metod som hjälper dig. Vill du komma förbi mentala hinder för att prestera ännu bättre kan F-EFT vara en metod som hjälper dig. När man känner att man har ett problem då har man ett problem. När man inte har känslan av att man har ett problem då upplever man inget problem. F-EFT är ett sätt att ta bort känslan av ett problem.

Funkar F-EFT på allt?
Ingen aning, prova. Det verkar fungera på väldigt mycket väldigt snabbt för väldigt många. Det finns ingen garanti för någonting men det gör det inte om du väljer något annat heller. F-EFT är en billig och enkel metod som vi sett fantastiska resultat med.

Vill du gå en kursdag med oss kolla här.
Vill du bli F-EFT coachad av oss kolla här.
Vill du lära dig mer via youtube sök på Robert Gene Smith.

/// Håkan