I dessa tider är det fint att kunna jobba på distans. Så här är en lista på en del av det du kan få från oss, utan att behöva komma hit till oss eller vara med på föreläsning eller kurs.

1) TankeCoaching och/eller F-EFT via Messenger. Boka med Helene eller Håkan.

2) Distanshealing med intuitiv vägledning (Helene). Antingen med största fokus på healing eller med störst fokus på kanaliserad vägledning. Oavsett vilken huvudinriktning du väljer så får du alltid viss mått av vägledning nedskriven och skickad till dig på mail så att du kan gå tillbaka till den och läsa.

3) Privat kurs via Messenger. Vill du lära dig mer om TankeCoaching, 5DCoaching, Uppvakanade, Uppstigningen, Avslöjande (Disclosure), energiarbete, EFT och F-EFT eller andra självhealingmetoder, meditation, självhypnos eller något annat? Boka en egen session för det. (Vid privatkurs kan ni med fördel vara flera personer som är med på videosamtalet, så varför inte ta med en vän 🙂 )

4) Vi har ju även en hel del gratis på webbutiken. Exempelvis en hel föreläsning ”Tankar skapar framtid”. Och även en del meditationer och affirmationer. Så kolla webbutiken som du också hittar via hemsidan 5DCoaching.

5) Och för dig som i lugn och ro vill gå våra korta inspriationskurser så finns det att köpa i webbutiken. Tex del två av ”Tankar skapar framtid” där du även får ett paket med verktyg som hjälper dig att må riktigt bra. Även lite djupare förklaring till hur våra tankar är skapande.

6) Och så självklart Youtubekanalen TankeCoaching där vi fyller på med nytt varje vecka. Och våra grupper och sidor här på Facebook: TankeCoaching, 5DCoaching och Expandera Medvetande.

Kontaktuppgifter hittar du här: Kontakt.

Helene och Håkan