Många upplever att det inte finns så många att prata med när det gäller energivågor, uppvaknande, stora världsförändringar, lögner m.m. Det blir att vi kommunicerar i facebookgrupper och söker likasinnade den vägen. Nu kommer facebook försvåra den vägen till kommunikation.

Det är lätt att få en känsla av hopplöshet när vi börjar se den större bilden av hur galet allt är. Vad kan lilla jag göra är en vanlig tanke som skapar känslan av hopplöshet.

Vi på 5dcoaching tror inte att det finns något lilla jag utan allt är ett och vi är alla kraftfulla skapare av den här verkligheten. Vi har blivit programmerad att tro på saker som inte är sant och dom programmen styr våra liv.

Vi brinner för att sprida vår kunskap i ämnet och vi gör det på olika sätt. Vi gör gratis hemma-hos kvällar där vi tar med vår whiteboard och lägger ut en grund för hur våra tankar och programmerade sanningar påverkar oss. Sen styr gruppen fortsättningen med frågor och funderingar. Vi har gjort över 10 hemma-hos kvällar och alla har blivit toppenkvällar. En hemma-hos kväll kan hjälpa dig att få igång dina vänner till nya tankar och öppna upp för nya fortsatta intressanta samtal.
Du kan läsa mer om hemma-hos här.

Vi har även planerat kursdagar i sommar till en låg kostnad där vi fokuserar på ett par olika ämnen.
Kliv ur 3D-matrix och lev från hjärtat. (Lilla jag finns inte vi är alla kraftfulla skapare)
Transformation genom F-EFT. (En oerhört enkel och effektiv metod att släppa gamla program och triggers)
De här kurserna är förutom ny kunskap ett bra tillfälle att få träffa nya likasinnade vänner. Får vi hjälp med lokal och att sprida info om kursen åker vi gärna runt på olika ställen i landet. Vi har fått hjälp i Stockholm och är även på gång i Luleå. Vi bor i Sundsvall så där har vi fixat allt själv men vi tar gärna emot hjälp även där. Då kan vi sätta upp fler kursdagar.

Du kan även boka privata sessioner som anpassas efter just dig och det du vill få hjälp med.

Vi hoppas få träffa många nya vakna intresserade vänner i sommar. Om du vill kan det bli du.

Varma hälsningar
Håkan & Helene